Klantenservice

Onze klantenservice staat voor je klaar!

Of je nu vragen hebt over je bestelling, de producten op de website, verzoeken of opmerkingen ter verbetering... onze klantenservice helpt je graag verder.

Bel ons op telefoonnummer 09.372.78.12 of stuur een e-mail via het Contactformulier. Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30.

De website gebruiken

Sportdirect.com is zo ontworpen dat je nu nog makkelijker alles kunt vinden. In het hoofdmenu kun je nu snel op categorie zoeken. Ben je op zoek naar kindertrainingspakken? Of naar een damesshort? Navigeer in het menu 'Collectie' en je hebt het zo gevonden. Je kunt ook zoeken op sport of op merk. Eenmaal een keus gemaakt, kun je met het filtermenu je zoekopdracht nog specifieker maken. De website is zo ingericht dat deze gebruiksvriendelijk moet zijn voor elke bezoeker. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn of heb je punten ter verbetering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je tijdens je koopproces tegen een aantal vragen aanloopt. Natuurlijk mag je die gerust aan ons stellen per telefoon of per e-mail, maar kijk ook eens op onze pagina met Veelgestelde vragen. Wellicht dat het antwoord op je vraag er al tussen staat.

Wij zijn ons ervan bewust dat online winkelen één beperking met zich mee brengt en dat is dat je de kleding niet kunt passen. Daarom hebben wij handige maattabellen gemaakt om je verder te helpen.

Klachten

Indien je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling of een andere klacht hebt, kun je ons dat laten weten via het Contactformulier. Binnen 2 werkdagen ontvang je per e-mail een reactie van ons.

Mocht je een klacht over een ontvangen product hebben, dan vragen we je een foto toe te sturen. Zo kan onze productafdeling een eerste inschatting van de klacht maken. Bij een terechte klacht vervangen we het product uiteraard direct en kosteloos.

We streven er altijd naar om er samen met jou uit te komen. Meestal lukt dit ook. Mocht je niet tevreden zijn met de geboden oplossing dan kun je jouw klacht/geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel.

Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 op het telefoonnummer 09.372.78.12.

Stuur je liever een e-mail? Vul dan ons Contactformulier in. Wij doen ons uiterste best om binnen 48 uur een reactie te sturen.