20-jarige samenwerking NHV en hummel opnieuw verlengd

A65I5792

Goed nieuws! Sportdirect.com blijft ook de komende vier jaren de Official Supplier van het NHV. De kleding van kledingsponsor hummel, wordt via Sportdirect.com verstrekt. Bovendien krijgen leden van het NHV korting op Sportdirect.com.

NHV-tekenen-01

Over de samenwerking
Het partnerschap staat al 20 jaar als een huis: in 1996 leverde hummel voor het eerst de kleding van het Nederlands Handbal Verbond. Ook nu de grote successen binnenstromen, blijven de partners elkaar trouw.

Op 27 oktober ondertekenden Bernard Bullens (secretaris NHV) en Arnold de Bruin (Algemeen Directeur Deventrade BV, licentiehouder hummel Benelux) de nieuwe overeenkomst. Deze beslaat de komende vier seizoenen, waaronder dus ook de Olympische Spelen in Tokio. De overeenkomst regelt niet alleen de kleding van de teams, maar ook van alle trainers, begeleiders en stafleden.

Bernard Bullens: “Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. Voor onze spelers is kwaliteit van de kleding het allerbelangrijkst. Zoals iedereen tijdens het WK en de Olympische Spelen heeft kunnen zien, is handbal een enorm fysieke sport. Er is veel duw- en trekwerk en de tenues krijgen het zwaar te verduren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze spelers samen met hummel het design van onze tenues kunnen samenstellen, wat bijdraagt aan de krachtige uitstraling van onze teams!”

Arnold de Bruin: “Toen wij in 2012 het contract verlengden, hadden we natuurlijk niet zomaar gedacht dat we vier jaar later een tenue voor Rio zouden ontwerpen. Voor ons geldt dus dat we bijzonder trots zijn op de prestaties van het NHV. Dat we beiden loyale partijen zijn die veel waarde hechten aan een langetermijnaanpak, betaalt zich nu uit. Dat is mooi om te zien. Het gaat ontzettend goed, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit pas het begin is.”

Bovenste foto: EVsportfoto.nl

Comments

comments

Geschreven door
Meer van Sam

Sterspeler Jupiler League – speelronde 11

Voetbal International kiest na elke speelronde in de Jupiler League de Sterspeler...
Lees verder