Het krachtige design van de hummel Paris clublijn

PARIS T-SHIRT

Een jaar na de introductie van de succesvolle Elite clublijn komt hummel met een nieuwe teamwear collectie, gekenmerkt door een krachtig design in combinatie met de meest hoogwaardige sportmaterialen. De Paris clublijn bestaat uit een trainingspak, jacks, tops, een t-shirt en een polo, in zes kleuren.

Designer Gino: ‘Het allereerste begin van het ontwerp komt voort uit iets wat ik steeds vaker zag bij voetbalwedstrijden op tv. Als de teamfoto’s worden gemaakt, of het volkslied wordt gezongen, trekken sommige spelers hun shirt met een hand op de rug strakker, vermoedelijk om hun gespierde torso te accentueren. Dat bracht mij op het idee om een shirt te ontwerpen dat deze eigenschap al van zichzelf had, zonder dat er aan getrokken hoeft te worden.’

De inverted triangle, ofwel de omgekeerde driehoek, is een sterke vorm die in de sport op vele manieren naar voren komt. Op het bovenlijf symboliseert de vorm de typische ‘gym body’, met brede schouders en een smalle taille. Vanuit deze vorm is de Paris clublijn ontworpen. De belijning van de collectie accentueert deze vorm en geeft de sporter een zelfverzekerde, krachtige uitstraling.

De nieuwe clublijn heeft niet alleen een sterk design, maar is ook gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. De lijn bestaat uit een geavanceerde fabric mix, met verfijnde panel uitsnedes, embroidered logo’s en chevrons, SBS-zippers en een grijze mesh binnenzijde die de artikelen verbindt met de hummel Basics collectie.

Designer Gino: ‘In deze clublijn komt alles bij elkaar. Het design en de materialen versterken elkaar, net als de kleurstellingen en de rijke details. Voor mij als designer is dat de mooiste manier van werken en ik ben dan ook blij dat de nieuwe collectie eindelijk in de winkels hangt is en de sportvelden op kan!’

De hummel Paris clublijn is nu beschikbaar op Sportdirect.com. De collectie bevat zowel items voor kinderen als voor heren en dames.

 

Comments

comments

Geschreven door
Meer van Patrick

Sterspeler Jupiler League – speelronde 35

Voetbal International kiest na elke speelronde in de Jupiler League de Sterspeler...
Lees verder