Mam, mag ik op hockey?

16-01 reece kids18071-770x439px

Vorige week bespraken we het voetbal starterspakket. Wat heeft een kind nodig dat voor het eerst op voetbal gaat? Vandaag lichten we een andere enorm populaire teamsport uit, namelijk hockey! Voor hockey heb je naast een outfit namelijk ook nog wat extra toebehoren nodig. Zonder hockeystick en hockeybitje mag je namelijk het veld niet betreden!

Het hockey beginnerspakket
Je zoon of dochter wil op hockey. Wat heb je daar voor nodig? Wat betreft de outfit is het niet heel lastig. Voor meisjes bestaat deze vaak uit een fleurig t-shirt, een polo of met hele warme dagen, een singlet. Daaronder ‘hoort’ een hockeyrokje, oftewel een skort. Als je dochter een rokje niet fijn vindt, kan je altijd nog kiezen voor een short speciaal voor meiden! Voor jongens heeft Sportdirect.com een uitgebreid assortiment t-shirts en shorts in verschillende kleuren.16-01 reece kids18358-25%_v1

Om de outfit van zowel meiden als jongens af te maken kan je een keuze maken uit het uitgebreide assortiment hockeysokken en hockeyschoenen. Met name de hockeyschoen is belangrijk, want deze geeft meer grip op het gladde hockeyveld dan een normale sportschoen.

Op een of andere reden wordt bij hockey vaak thuis gedoucht. Hierdoor moeten de kids vaak nog een afstand afleggen op de fiets, voordat ze onder de douche springen. Hiervoor is een trainingspak enorm handig, omdat het behoedt tegen afkoeling. Ook in de winter is een trainingspak ideaal. Tijdens koude omstandigheden blijven de spieren van de kinderen warm en soepel. Past het tenue niet bij de clubkleuren? Sportdirect.com heeft ook een ruime collectie met shirts en broekjes die wel bij jouw club passen!
Zonder toebehoren ben je op het hockeyveld nog nergens. Het belangrijkste is immers een hockeystick. Er zijn verschillende soorten hockeysticks, in vele kleuren als maten. Over de het bepalen van de juiste maat, schreven we al eens eerder. Een keuze kunnen maken? Dan kun je terecht op de pagina hockeysticks.

Tot slot, zeker niet onbelangrijk, het hockeybitje. Een hockeybitje is tegenwoordig verplicht op het hockeyveld en zorgt ervoor dat het gebit beschermd blijft, als de tegenstander deze per ongeluk raakt met zijn of haar stick of als de bal omhoog springt.

Wist je dat vele verenigingen al gebruik maken van de clubservice van Reece? Dat betekent dat zij spelen in tenues van dit merk. Dus de sportkleding van jouw zoon of dochter zal dan perfect aansluiten bij dat van de club!

Comments

comments

Geschreven door
Meer van Patrick

Tips voor een fitte seizoensstart

Het is zover: de trainingen voor het nieuwe seizoen zijn weer van...
Lees verder