Pap, ik wil op voetbal!

2015-sfeer-hummel-11

Het A- en B-zwemdiploma is binnen, hét moment om de keuze voor een teamsport te maken. Voetbal is al vele jaren de meest beoefende teamsport door jonge kinderen. De keuze van een teamsport is vaak gebaseerd op meerdere factoren. Wat vindt je kind leuk? Welke sport gaan klasgenootjes/vrienden doen?  Als de keuze is gemaakt, is op een zeker moment de eerste training daar. Een spannend moment, waarbij een goede voorbereiding het halve werk is. Om je daarbij te helpen, vind je in deze post een overzicht van de tenues en accessoires voor jouw zoon of dochter!

Het voetbal starterspakket
Het traditionele voetbalpakket is bij de meesten wel bekend, maar het is niet meer zoals vroeger. Vroeger was het een t-shirtje, broekje en (geleende) voetbalschoenen. Tegenwoordig is het toch wat meer dan dat. Het tenue moet een mooi geheel zijn en de voetbalschoenen het liefst van een bekend merk. Om aan dit vraagstuk te kunnen voldoen, heeft hummel een speciaal tenue ontworpen voor kids! Heel geschikt ook om cadeau te geven voor een verjaardag. Het trainingspak uit dezelfde collectie houdt jouw zoon of dochter tijdens koudere dagen ook lekker warm. Past het tenue niet bij de clubkleuren? Sportdirect.com heeft ook een ruime collectie met shirts en broekjes die wel bij jouw club passen!

Om de outfit compleet te maken, heeft hummel een hoogwaardige collectie voetbalschoenen in verschillende kleuren. Blauw, rood of gewoon zwart? Echt leer of kunststof om mee te beginnen? Neem snel een kijkje bij de voetbalschoenen.

Het kan natuurlijk ook dat jouw kind al vanuit de wieg een geboren keeper blijkt te zijn. Ook daar hebben we de juiste keepersoutfit voor. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de  keepershandschoenen. Sportdirect.com heeft voor zowel de pupillen, junioren als senioren een geavanceerde collectie Stanno keepershandschoenen.

Wist je dat de meeste verenigingen al gebruikmaken van de clubservice van hummel? Dat betekent dat zij spelen in tenues van dit merk. Dus de sportkleding van jouw zoon of dochter zal dan perfect aansluiten bij de club!

Comments

comments

Geschreven door
Meer van Patrick

Sterspeler Jupiler League – speelronde 36

Voetbal International kiest na elke speelronde in de Jupiler League de Sterspeler...
Lees verder