Relaxwear voor de sportzomer

reece_blog

Dat we als voetballand niet actief zijn op het Europees Kampioenschap is vervelend te noemen, maar erger nog is het feest dat we erbij mislopen. De versierde straten, overvolle kroegen en in oranje gehulde supporters zullen we moeten missen. Maar de echte voetballiefhebber zal deze zomer het EK wel vanaf de bank of loungeset bekijken. De selecties van Spanje, Duitsland, Frankrijk en onze zuiderburen België zijn namelijk om je vingers bij af te likken. Maar wat draag je tijdens het EK nu het oranje sportshirt al dan niet gestreken in de kast kan blijven liggen? Welke zomerkleding is comfortabel en ziet er goed uit?

Relaxwear
Bekijk het EK vanaf de bank in relaxwear van Sportdirect.com. De speeltijden zijn gunstig en na een werkdag of werkweek kan je lekker bijkomen voor de TV in je comfortabele hummel of Reece kleding. We helpen je vast een beetje op weg met enkele relaxte setjes.

Relaxwear voor hem
Na een werkdag schiet je in je Reece joggingbroek of hummel jogging pant, Reece T-shirt of een polo erop en klaar! En mocht dat nog wat te fris zijn voor deze zomerkleding, kan je er altijd nog een sweater over aan trekken. Krijgen we een hete zomer, dan kan je de lange broeken altijd nog inwisselen voor een frisse short!

REECE38441
Relaxed voor hem

Comfortabel voor haar
Niks fijner dan na een zware werkdag of werkweek je nette kleding inwisselen voor comfortabele kleding. Neem nou bijvoorbeeld de Reece Kate Sweat pant of Ruby Sweat pant. Allebei relaxte Reece joggingbroeken met daarop een luchtig shirt, zoals de Laura Tee. Ideaal voor in je vrije tijd! Een broeierige zomeravond? Geen probleem, dan wissel je jouw lange broek toch snel in voor een Reece short? En blijkt de broeierige zomeravond toch ineens om te slaan, kan je altijd nog een sweater over je T-shirt heentrekken.

REECE38721
Comfortabel voor haar

Wees gerust, geen verloren sportzomer!
En natuurlijk is onze sportzomer nog niet helemaal verloren. Op zaterdag 2 juli start de Tour de France met onder andere de Nederlanders Tom Dumoulin, Laurens Ten Dam, Wout Poels en Robert Gesink in de gelederen. Een goede eindklassering of ritwinst is met deze renners heel goed mogelijk.

Maar het grootste en meest omvattende evenement deze zomer is toch wel de Olympische Spelen. Het start op vrijdag 5 augustus en kijkend naar de medaillespiegel van afgelopen edities valt er zeker wat te juichen voor Nederland. Het databureau Infostrada heeft voor Nederland de prognose afgegeven van 25 medailles, waaronder 5 gouden medailles. Dus misschien is het verstandig om deze zomer toch je kledingkast te voorzien van nieuwe zomerkleding, zoals een oranje polo of oranje T-shirt

Sportdirect.com biedt een ruime collectie aan van onder meer sportkleding als Relaxwear. Neem gerust een kijkje!

Comments

comments

Geschreven door
Meer van Patrick

Nieuw! hummel Everton shirt

Het nieuwste wedstrijdshirt van hummel draagt de naam hummel Everton en komt...
Lees verder